PFG STOCKHOLM

 

Hej godingar, hoppas ni haft en fin helg. Förra veckan var jag och Elliot på frukost med PFG Stockholm, åh ni anar inte så mycket fint de hade i sitt showroom! Jag hade kunnat gå helt bananas, men jag tänker att jag visar er mina favoriter! Visst är det lilla ‘E’et fint!! Har haft det på mig varje dag nu! Hitta din bokstav HÄR!

Jag ÄLSKAR ju smycken som ser lite levande ut, lite arbetade och inte helt perfekta. Som detta vackra armband med sötvattenspärlor som Joanna Fingal gjort i samarbete med PFG. Varje pärla är helt unik!
Och halsbandet!! Ett handgjort halsband med handhamrade berlocker. SÅ VACKERT!

Åh dessa örhängen!! Högerhanden är ”Välsignelsens hand” och vänsterhanden är ”Rättvisans hand”. Tycker det är något speciellt med smycken som har en lite djupare betydelse, det är ofta just de smyckena som blir favoriter jag alltid bär! KRAM!!

Innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..