LITE FÖR MYCKET, LITE FÖR FORT

 

112
111

Den här veckan alltså. PUH!!! Nää fy, den har faktiskt inte varit kul alls. Det har varit lite för mycket tror jag. Viktor sa idag att det känns lite som om det som kan hända under ett helt år hänt oss de senaste veckorna. Tycker att det stämde sååå bra.
Herregud, vi har sålt lägenhet, köpt lägenhet, Viktor har fått nytt jobb och jobbar den sista månaden nu på sitt nuvarande jobb, Elliot har fyllt 1 ÅR, det har varit tider att passa på BVC & MVC, besök på IKEA och ett konstant mailande med bank och mäklare så allt gått rätt till med nya lägenheten.. Viktor ska skriva sin sommelierexamen imorn och har pluggat sena nätter hela veckan, han har varit på vinprovning och möten med nya jobbet på kvällarna.. Vi har knappt hunnit/orkat prata med varann på kvällarna denna vecka. Så konstigt när man känner att man saknar någon som man ligger bredvid varje natt. Elliots överkäke håller liksom på att explodera (tänder som kommer spricka igenom vilken sekund som helst) så han har hållit oss vakna varje kväll denna vecka mellan 2 tiden till runt 5 tiden. Man kan ju inte bli arg på honom såklart, han har ju ont och det är ju mer synd om honom än oss men guuuuud sååååå TRÖTT man blir. Jag känner mig helt MATT.
I morse bokade vi en resa till Dubai. Jag kan inte förklara lyckan! 9 dagar med SOL SOL SOOOOL, bad, mys, god mat och min lilla familj. Åh jag längtar. Och nu är det inte lång tid kvar innan Viktor går på pappaledighet. Helt ärligt, så känns det JÄTTESKÖNT.
Anyways, i måndags när det var Elliots födelsedag gick vi till Rosendals Trädgård med mormor och njöt av blommor och en mysig lunch.
KRAM på er finingar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..