ANNONS

1 ÅR!

/

DSCF3677
DSCF3702 (1)
DSCF3987

Idag fyller Elliot 1 år. Åh han kändes så stor när han satt upp i sängen i morse och jag och Viktor sjöng för honom. Stora, lilla killen.
Hur beskriver man ett år i några meningar…? Man gör nog inte det. Elliot har gett mig mitt livs bästa dagar, och mitt livs tuffaste dagar. Jag har känt så mycket av allt detta år. Ibland när jag har fått frågan ‘hur är det att vara mamma?’ så brukar jag svara: det är ALLT.
Vad jag menar är att det är skitjobbigt, helt underbart, slitigt som fn, magiskt, piss-jobbigt, helt sagolikt, kämpigt, enkelt, svårt och ALLT däremellan!
En sak som många sagt och som jag tycker stämmer till tusen är just det att det blir enklare och enklare, och roligare och roligare med tiden. Det säger så många, och det håller jag med om. Och tänk det har BARA gått 1 år. Tänk så kul vi kommer ha nästa år!? Och nästa och nästa och nästa….
KRAM FINA NI!

1
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00