ANNONS

KALAS!!

/

DSCF8325
Untitled collage (1)
DSCF8385
DSCF8394
1
DSCF8501
DSCF8511

Bubbel, tårta, ballonger – 1ÅRS KALAS! Wow, har det redan gått ETT ÅR!? När blev jag mamma till en 1åring??
Min lille, stora, älskade, glada Elliot fyller 1 år imorn och vi firade med vänner och familj idag, det var så mysigt. Så kul att göra det lite ‘kalasigt’ hemma, med flaggor och ballonger. Och herregud vad min mamma bakat goda tårtor och muffins och mumms-mumms! (Jag är INGEN fena på att baka tyvärr…) Jag sa till Viktor att jag längtar efter att ha lite mer temafester, typ pirater, eller Hawaii, eller ja,  you name it! Jag skulle kunna gå babanas på alla roliga partyprylar och dekorationer som finns. KRAM

0
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00