VÅREN!? IS THAT YOU?

 

Åh jag får SÅÅÅ himla mycket energi av denna SOL vi haft de senaste dagarna! Ok, även om det är kallt så påminner liksom solen om att det inte är långt kvar till våren. Något (eller någon) annan som ger mig en massa energi är denna lille kille. Haha, även om han ibland tar varenda droppe av energi som finns i min kropp, så tankar han på med ny genom att skratta och titta på mig så där som bara han kan! Hehe, blir varm i hjärtat när jag skriver det. Kolla in så fin han är i sin fina outfit från ARKET.

ar1
Tycker den här mössan var så cool på honom, och väldigt fin till hans blå ögon. Den fanns i en massa olika färger, ni hittar den HÄR!

Arkets fina nya baby-kollektion är gjord helt i hållbara material så som ekologisk bomull, cashmere, merinoull och återvunnen polyester.
Elliots tights och matchande tröja är så mjuka och lena och gjorda i en bomull & cashmere-mix. Och hur fin är inte hans nya jacka!? Önskar att den fanns i min storlek också hehe! Den är mjuk och följsam och du hittar den HÄR! KRAM!

Innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..