MAGSJUKA OCH LÄGENHETSVISNINGAR!

 

Hej godingar! Hoppas helgen varit helt magisk! Det har inte min varit.. eller jo.. den slutade bra som tur är! I torsdags var jag och Elliot och firade Newbie som fyller 10 år och som lanserat en helt bedårande tapetkollektion med Borås-tapeter. Alltså WOW vilket kalas! Kika på kollektionen HÄR!

Det var SÅ vackert med alla tårtor, ballonger, partyhattar, tapeter, cirkusartister, ja you name it! Så roligt. Meeeen, fick jag äta något? Nej. Fick jag dricka kaffe? Nej. Ganska så OMÖJLIGT faktiskt med Elliot som en tornado i knät. Han vill liksom INTE sitta still, och blir tokig om jag sitter still för läge. Han fick dock smaka lite på en tårta och tyckte det var jättegott!

Efter kalaset tog vi en snabb sväng förbi NK (mest för att jag skulle in och låna toaletten där – de har en gigantisk toalett där även vagnen får plats). Haha, här står jag helt ovetandes om det faktum att om några timmar kommer jag ligga på golvet hemma och kräkas. Herregud…
Jag var ‘ensam hemma’ i torsdags kväll då Viktor jobbade sent så jag tänkte ”åh vad lyxigt att beställa hem mat från La Neta”.. WRONG!!!! Åt halva portionen, Viktor kom hem.. and the rest is history. Nä jag ska inte ge er alla detaljer, men det var inte vackert kan jag säga. Så, hela fredagen och halva lördagen låg jag mest i sängen och försökte tvinga i mig vatten och äpple.

Söndag! Solen sken och jag kände att energin var tillbaks! WOHO, dags att gå på FYRA lägenhetsvisningar. Viktor går ju på sin Sommelier-utbildning på söndagar så jag och mamma fick springa runt halva stan med Elliot. Puh! Det är kämpigt det där med att gå på visning… Och man är ju inte ensam heller direkt. Att slåss med alla andra vasastans-par är inte lätt!

Viktigt att man även har tid för en kaffe eller två när man springer som vi gör haha! Elliot var en stjärna hela dagen, satt i vagnen och åt rån och lyssnade på musik. Nu blir det spännande i veckan, tror vi ska buda på EN av fyra iaf.. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..