LINDEX BABY HOME

 

LindexBabyHome_Event (35)
I förrgår var jag och en massa underbara mamas och tjuvkikade på Lindex nyhet som släpps IDAG!! Lindex Baby har gjort en HOME kollektion med sängkläder, kuddar, gosedjur, filtar.. ååååh så mycket fint!!

LindexBabyHome_Event (9)
LindexBabyHome_Event (12)
Det ena konceptet (Colour pops) har lite starkare färger och lite ‘coola’ mönster, och det andra konceptet (Soft nature) är lite mer pastelligt och softare mönster. Jag älskar BÅDA! Men både jag och Viktor har ju en liten grej för luftballonger.. Det har liksom blivit så att vi förknippar Elliot med luftballonger. Men mer om det i ett annat inlägg!!

LindexBabyHome_Event (1)
lindex
Bästa Olivia och Emma (på bilden ovan) från Lindex hade gjort så fint! Det fanns SÅÅÅ mycket gott, både för stora och små. Men hann man äta något? Nej! Dricka något? Nej! Haha, det här med att gå på event med bebis är inte jättelätt alltså.. Jag smakade iaf på en liten bowl som var helt maaagisk! Och Elliot fick i sig en klämmis eller två!

LindexBabyHome_Event (36)
LindexBabyHome_Event (37)
Jag och fina Emma och hennes Billie! Det är så kul att Billie och Elliot är så lika i ålder, det är bara tre veckor mellan dom.

LindexBabyHome_Event (38)
LindexBabyHome_Event (39)
LindexBabyHome_Event (40)
LindexBabyHome_Event (41)
Haha ja man blir ju väldigt trött i armar och rygg när man bär och kånkar på en liten som snart väger 12kg och som vägrar vara still.. Så det var ju tur att det fanns sängar att sätta honom i hehe! Skönt tyckte jag, kul tyckte Elliot! 

LindexBabyHome_Event (42)
LindexBabyHome_Event (43)
LindexBabyHome_Event (55)
Så kul att träffa alla mammor och hela Lindex teamet! Hade gärna stannat hela eftermiddagen meeeen det går ju inte, Elliot tröttnar ju förr eller senare och då är det enklast att sätta honom i vagnen och rulla vidare.. 

LindexBabyHome_Event (60)
LindexBabyHome_Event (80)
LindexBabyHome_Event (108)
Elliots randiga tights är mina favoriter och kommer såklart från Lindex! Ni hittar dom här! Jag köpte ett par till honom när han var nyfödd och då tyckte jag så mycket om dom att jag köpte ett till par i stl80 som han kan ha nu! 

LindexBabyHome_Event (116)
Om det är någon som vill gå loss på Lindex Baby Home så är det JAG! Som sagt, kollektionen släpps idag och finns online och i vissa Lindexbutiker. KRAM!

Alla bilder av Rasmus Lindahl.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..