TACK!

 


Först och främst – TACK! Tack tack tack kära fina ni! Herregud så mycket kärlek ni skickat, jag känner mig helt överväldigad och vill ge er alla världens KRAM! TACK från djupet av mitt hjärta för alla kommentarer och till all som skrivit och delat med sig här på bloggen och på instagram! Blir helt rörd. Ni var SÅÅ många som även kände igen er och som fått liknande kommentarer.. Till er vill jag bara säga att 1 – du är inte ensam, 2 – glöm ALDRIG bort hur stark du är, 3 – jag hoppas du kan/orkar/vågar ifrågasätta hen som gett dig en kommentar om din kropp! Din kropp är DIN kropp!

glad
Jag fick en sån boost av alla era kommentarer. Jag är för bra på att vara väldigt hård mot mig själv och har varit ledsen länge på grund av dessa kommentarer, men ni har hjälpt mig vända på det!
Varje gång Elliot ser sig själv i spegeln blir han så glad och ser så stolt ut! Det är som om han tänker ‘Men!? Där är ju JAG! Vackra, fina, underbara JAG! JAG som är fin både på insidan och utsidan!’. Nu ska jag lära mig av honom, jag ska anamma hans sätt att se på sig själv i spegeln. Ge mig själv ett genuint leende precis som han gör. Innerst inne så är jag ju MEGA STOLT över mig kropp och vad den har skapat!
Så tacksam över att jag har så fina läsare. VARMT TACK! STOR KRAM! <3 <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..