FRÅN ZOMBIE TILL QUEEN

 

yy

Hej underbara ni! Puh, idag var en sån dag.. när jag vaknade kändes det som om jag skulle kunna sova i 30 timmar till.. Och då ska jag ändå vara ärlig och berätta att Elliot faktiskt sovit HELA NATTEN inatt! Haha, jag tror det är därför jag var extra trött idag, för jag fick  komma in i djuuuuup sömn liksom.
Well, jag hade bestämt med min mamma igår att jag skulle yoga idag och hon skulle hjälpa mig med Elliot under tiden. Åh vad man INTE ångrar ett yogapass. Även om jag kände mig stel som sjutton och såååå trött när jag gick dit så kände jag mig mjuk, pigg, varm och glad när jag gick hem. Tänk vad lite rörelse och meditation kan göra underverk! Jag förvandlades liksom från en trött zombie till en glad queen på bara 90 minuter!
Åh! Jag vill också visa mina nya fina yogakläder från Stay In Place. Min topp hittar du HÄR, och tightsen HÄR! Älskar tights med hög midja, och en topp som är lite längre!

(Innehåller köplänkar)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..