EN SOLIG LÖRDAG!

 

duv

HEJ HOPP! Hoppas ni haft en uuunderbar helg! Det har vi! I lördags hade vi en paella middag hemma hos pappa i Duvbo för lite vänner. Det var så trevligt – OCH GOTT! Vi åkte dit direkt efter lunch så vi hann med lite korvgrillning och en kall öl i SOLEN! Hur fint väder hade vi i lördags!? Det bara bubblade av vårkänslor! Jag passade på att fota lite inne i huset med, vet att ni är några som är nyfikna hehe.. Det är inte jätteofta vi är hos pappa så pass tidigt på dagen så vi hinner med dagsljus (om det inte är sommar), tyckte ljuset var så vackert.
Igår var vi på tre lägenhetsvisningar! EN av tre var superfin! Herregud, det är verkligen så våra söndagar kommer att se ut från och med nu. Det är kul samtidigt som liiiite jobbigt. Ja ni vet ju, jag flyttar ju in mentalt så fort jag gillar en lägenhet haha! Ska jobba på att INTE göra det nu – då blir jag inte lika ledsen om den inte blir våran till slut. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..