INREDNING!

 

inredning

Jag har ett problem, när vi går på lägenhetsvisning och jag GILLAR lägenheten – då flyttar jag in. Mentalt alltså. Och gillar jag den JÄTTEMYCKET, ja då kan jag knappt sova för att jag ligger och planerar hur jag vill inreda och hur vi ska måla etc.. puh, det är så jobbigt sen när man förlorar budgivningen och måste släppa lägenheten.. Men den rätta finns där ute någonstans, I KNOW IT! KRAM!

Stol (rea!), ELLOS / Ljuslykta, ELLOS / Korg, ELLOS / Fyrkantig rottingkorg, H&M Home / Bänk med rotting, H&M Home / Bordslampa, Homeroom / Rosa påslakan (rea!), ELLOS / Vas ‘Shell’, ELLOS / Doftljus i sten, TOM DIXON

(Innehåller köplänkar.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..