ATT KLADDA ELLER ATT INTE KLADDA…

 

EN
Vilken dag! I förrgår skrev min vän Hanna till mig att det fanns två lediga platser i en grupp som skulle till Moderna Museet på ‘Baby-visning’. Vi gick ju på detta när Elliot var 9 månader och han ÄLSKADE det! Vilken lycka!
Elliot och Niko år en smaskig lunch och taggade till i caféet på Moderna. Haha, dom är ju så söta ihop, och tänk att det bara skiljer 5 dagar på deras födelsedagar!

4
Jag tycker det är något häftigt med att se hur de små reagerar på olika konstverk, ljud, färger och ljus. Så mysigt att gå runt med Elliot i selen och ta in allt. Efter rundvandringen var det dags för KLADD! Alla bebisar får klä av sig till blöja och sätta sig på en stor vit kanvas som de sedan får en massa olika sylter och puréer på att måla med. Idag fick de blåbärssylt, hallonsylt, päron och mangopuré, mosad avokado och torr pasta.

Ja hörni… Elliot blev nyfiken på blåbärssylten direkt, men när han satte handen i sylten så drog han tillbaks på en gång. ”Näääää, hmmm vad var det där?..Kladd..?”

3
Jag doppade själv fingrarna i sylten för att visa honom hur man kan göra. När vi fick hallonsylt försökte jag få honom att smaka lite men NIX. Han ville helt enkelt inte. Alla andra barnen kladdade och smakade och pillade på alla sylter och puréer men Elliot satt mest och tittade på.

Lillen, haha, han var såklart glad ändå.. men det där med att kladda är väl kanske inte hans grej längre. Hmm undrar vem han kan ha fått det från….!?!? Sist vi var här gick han loss och var sååååå kladdig och doftade sylt flera dagar haha! Kolla in bilder från i höstas HÄR!

Vi hittade något annat kul i ateljén på Moderna Museet – ett akvarium. Där kunde han stå och titta i flera timmar kändes det som. Haha, min lilla Ferdinand.

2
Bada är ju bland det bästa Elliot vet, så mysigt att få sitta i handfatet och plaska! Innan vi gick hem fick han hänga en stund med fiskarna igen.. det var nog dagens höjdpunkt om du frågar Elliot.

Åh vilken härlig dag! KRAM!

 1. Josefin skriver:

  Sinnes vad söta alla är med sina små blöjrumpor. 😍😍
  Visste inte att detta fanns på Moderna, ser väldigt kul ut. Längtar tills ens egna är tillräckligt stor för att prova på. 😊

  1. Hej Josefin!
   Ja man ÄLSKAR ju en liten blöjrumpa!
   Kan varmt rekommendera detta – ni bara måste gå <3 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..