ANNONS

HEJ FRÅN BORRAN!

/

Den 27/12 efter att jag varit hos min osteopat satte vi oss i bilen och brummade ner till Borås där Viktors familj bor. Det är alltid mysigt att komma ‘hem’ till Borås och träffa Viktors närmsta vänner och familj. Elliot tyckte nog också det var härligt med lite miljöombyte och att få träffa sina kusiner!

Vi hängde en del på Balthazar där vi åt och drack gott två dagar i rad hehe! Deras mac and cheese är to die for!! Även Elliot tyckte den var riktigt smarrig!

Näst sista dagen på 2019 var jag och bästa Anna på pedikyr och manikyr. Väldigt härligt – åh vad jag önskar att vi bodde närmre varandra. Det är inte ofta man hittar så här UNDERBARA nya vänner så här ‘sent’ i livet. Ja ni förstår vad jag menar. Vi har alltid så himla kul ihop Anna och jag!

Årets sista dag hände något heeeeelt galet! SOL! SOL I BORÅS!! Haha – nä skämt åsido men det är väldigt sällan vi lyckas pricka in sol när vi varit i Borran, men plötsligt händer det! Så vi var såklart ute och njöt av ljuset!

Gud så underbart det var att tanka på med lite D-vitamin! Hahaha som ni ser på bilden nedan – man är ju riktigt van vid solen såhär års!! HAHAHA!

KRAM!!

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00