GOD JUL!

 

GOD JUL fina ni!! Hoppas ni haft en underbar julafton och att ni får vila idag och mysa med familj och vänner. Vi hade så mysigt igår. Jag är inte så ‘julig’ av mig, men (som alla säger) så kändes det liksom annorlunda nu när man själv har barn! Elliots första tand har spruckit igenom så det nya är att han nästan alltid suger in underläppen eller sticker ut tungan för att känna på tanden. Haha min lille tomtenisse..

Vid 14 tiden kom min lillebror Axel och hans Pima samt mamma och vi njöt av lite bubbel och snittar och såklart Kalle anka! Efter Kalle hjälpte alla till att duka fram maten, mamma hade gått loss på skaldjur vilket vi alla älskar! Herregud så gott det var!

Och tänk – vilken timing, så fort vi var klara med allt gott knackade det på dörren… TOMTEN! Haha, Elliots första jul – då måste man ju ha en tomte. (Axel gjorde ett jättebra jobb och var väldigt övertygande). Elliot tyckte det var väldigt spännande som ni ser..

Kvällen och myset rullade på. Vi öppnade paket, skrattade och myste med Elliot. Han fick en del böcker vilket han älskar, och en lära-gå-vagn som han inte vill släppa! Pima hade gjort en magisk efterrätt, saffranspannacotta! Åh det var som en dröm!!

Vi satt uppe länge när Elliot väl somnat och spelade spel. Frågespel och yatzy – tiden gick så himla fort. Jag var liksom helt upprymd när alla hade gått hem vid midnatt. Jag kunde knappt somna, ville inte somna, även om jag var helt slut. Jag känner mig så lycklig som har så fin familj! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..