DAN FÖRE DOPPAREDAN

 

2

Dan före dopparedan och en spontan uppesittarkväll – helt underbart! Jag och Viktor lämnade Elliot hos mormor några timmar så vi fick njuta av en god lunch med vår kompis Matte, åh vad vi behövde det. Bara få tänka lite på oss, dricka lite bubbel och äta gott. Vi började på Sturehof och gick sedan vidare till Brillo där det blev pizza!! Efter några timmar kom mormor med Elliot och joinade oss en stund innan vi kom på spontant att vi skulle köpa bingolotter och köra ALL IN på uppesittarkväll. Riktigt kul, även om vi inte vann något!

Vad tycker ni om min lilla glittriga kompis? Den perfekta mini-väskan för plånbok och mobil. Och Elliot älskar att leka med den! Den är från Lindex, och ni hittar den HÄR! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..