SJUKSTUGA

 

Heeej, hej, hemskt mycket hej från sjukstugan. Fy – ska det vara så här nu?? Varje gång Elliot varit förkyld (som faktiskt bara är 2 snabba gånger) så har han lyckats smitta både mig och hans mormor. Men denna gång kom något annat.. Den trevliga kräksjukan is here to stay! Fy f*n alltså! Jag sprang till toaletten hela natten mellan tisdag och onsdag, mormor gjorde detsamma natten efter och NUUUU har även Elliot kräkts. Jag vet att detta inte är ett roligt blogginlägg men jag tycker lite synd om oss just nu, det är ganska så jäkla jobbigt att ta hand om en lite sjukling när man själv är sjuk. Så ville bara skriva av mig lite. Tack å hej! Och hoppas ni håller er friska där ute!! Checkar in igen när energin är tillbaks! KRAM!

  1. Lisa skriver:

    Usch! Förstår precis hur du känner. Du har all rätt att tycka synd om er <3 Krya på er!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..