2A ADVENT

 

jul2

En regnig men väldigt GLAD 2a advent! 22 pers var vi på julbord idag! Alla på pappas sida, hans systrar och bror, alla kusiner och respektive och farfar.. ja, hela tjocka släkten haha och så himla GOTT! Tyvärr kunde inte Viktor vara med men jag fick sån fin hjälp av brorsan och hans Pima med Elliot! (Han är ganska krävande nu och vill ju inte sitta still vid bordet hur länge som helst..)
I år var tredje året vi hade julbord ihop på Lasse Maja, en tradition som jag hoppas fortsätter for ever!
Hoppas ni med haft en härlig 2a advent. Jag tycker det känns sååå mysigt att julen snart är här! Dags att få hem en julgran snart.. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..