JULMINGEL

 

_S0A6716
_S0A7150
_S0A6781
_S0A7130
_S0A7138
_S0A7170
_S0A7179
Untitled collage (1)
_S0A7320

I onsdags var Elliots feber över äntligen, så han fick följa med på lite jul-mingel en stund med Lindex på Sparrow Hotel. Åh sån julfeeling man fick! De hade pyntat så himla fint, inte bara med juldekorationer utan även med en massa nyheter från Lindex. Hade gärna stannat hela kvällen men den här lilla (STORA) killen på 11 kilo är såååå tung att bära på. Och han är inte riktigt nöjd på golvet längre, han vill stå och gå hela tiden. Haha, det känns i kroppen måste jag säga – MEN i helgen ska jag och min mamma på massage och jag lääääängtar!!!
KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..