ANNONS

PÅ SENASTE…

/

1
Ja hörni det har varit mycket på senaste och inte mycket bloggande just nu. Denna vecka har jag lagt all krut på babysim, TOKSTÄDAT och tömt halva lägenheten för fotografering, undervisat, promenerat så fort solen visat sig och en massa annat…
Vi börjar med babysimningen – denna vecka gick vi både i måndags (ta-igen-sim) och i torsdags på avslutning av första kursen. Det är så kul att se hur van Elliot blivit vid vatten nu. Han dyker så fint under vattnet och plaskar och skrattar. Haha, sen sover han nästan två timmar 🙂 Vi har gått på babysim med Vattenhuset och tror vi kommer fortsätta med kurs 2 efter nyår! Och JA, vi matchar varann såklart..

Jag har nog inte sagt det men jag har ju börjat undervisa igen. Men bara ett pass i veckan. Antingen super tidigt på morgonen eller sent på kvällen så Viktor är hemma. Det är såååå kul att vara tillbaks och undervisa igen. Har verkligen saknat det. Haha, även Elliot tycker det är kul att röja i studion.. och smaka på allt!

En annan rolig grej som blev klart i veckan var att fota lägenheten.. Vi vet inte riktigt när vi kommer sälja men vi vet att vi vill sälja. Herregud vilket slit det var, jag städade, rensade, piffade i tre dagar och ställde undan alla Elliots prylar och barnsäng.. Men nu är det klart och jag är SÅ nöjd med bilderna. Haha, tycker sovrummet såg så konstigt ut utan Elliots säng…

2
Varje tillfälle jag fått att gå ut och promenera i solen har jag tagit i veckan kan jag lova – åh vilken energi man får av bara två eller tre timmar i sol och frisk luft. Helt magiskt! Hoppas på fler soltimmar i veckan som kommer.. Titta så vackert!!

I fredags hade jag och Viktor date-night! Min lillebror Axel och hans Pima var barnvakt och Elliot hade så mysigt med dom. Lekte och läste saga så jag och Viktor kunde smita hemifrån redan vid 18.30 tjohooooo!! Vi började med en drink på Sensum (favoriten runt hörnet) och sedan åt vi på Lilla Ego – åååååå gud vilken mat! Vi var helt saliga. Och helt slut när klockan blev 22.. haha!!!

3
I lördags var vi på stan och flanerade.. Det var ju så fint väder, soligt och kallt och vi passade på att kika på lite inredning, så kul nu när man kanske snart kommer köpa ny lägenhet. Hade inte haft något emot den här rosa fluffsoffan..

4
Åh så mycket fint på Nordiska Galleriet. Ville ha allt!! Sedan gick vi en sväng till Brillo för lite mellis och ett glas bubbel innan vi tåg tunnelbanan hem till pappa i Duvbo.

6
Alltid lika mysigt att komma ‘hem’ till Duvbo. Elliot tyckte det var så kul att sitta med i köket när alla lagade mat.

Haha.. Måste bara avsluta med denna bild på älskade Sydney. Jag har precis kommit hem från en underbar 1a advents-brunch hos min fina vän Tessan i Älvsjö (bilder kommer imorn) och det är PRECIS såhär jag känner mig efter denna intensiva vecka och händelserika helg. Så slut, men så påfylld med kärlek och härliga stunder.
KRAM!

0
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00