ANNONS

FÖRSTA SNÖN!

/

Untitled collage (1)

Jag älskar det! Snön gör hela stan lite ljusare och allt blir liksom lite mysigare tycker jag. Egentligen är det ju inte Elliots första snö eftersom det faktiskt var snö när han föddes i februari, men det är första gången han ser snön och lägger märket till den. Han blev helt tyst och så nyfiken när han såg snön från fönstret så jag var bara tvungen att klä på oss och gå ut på gården en sväng. Så mysigt. Väldigt intressant att han ville ha tungan ute nästan hela tiden också. Så som man gjorde när man var barn och fångade snöflingor på tungan. Ser fram emot mer, mer och ännu mer SNÖ!

Min jacka är från Didriksons och du hittar den HÄR! Mössan från Carin Wester – HÄR! Och Elliots fina overall från Minimarket finns HÄR!

Innehåller köplänkar.

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00