KVINNA TILL KVINNA

 

DSC_7777
DSC_7809
DSC_7833
boobbb
DSC_7837
DSC_7915

Om du följde mig när jag var gravid så vet du att jag klädde mig nästan bara i kläder från Boob. De är så sköna och snygga (vilket var svårt att hitta, speciellt gravidbyxor) och jag använder fortfarande de kläder jag hade under graviditeten från Boob. Tex. så blev DESSA BYXOR en riktig favorit och är det  fortfarande!
Anyways, igår var jag på frukost hos älskade Boob som snart släpper  nya ‘Chari-Tee’, eller ‘Damn you’re a good mother-Tee’ som jag kallar den. En riktig statement T-shirt om du frågar mig. Denna säsong går 10% av intäkterna oavkortat till organisationen Kvinna till Kvinna. En ideell organisation som arbetar för kvinnors rättigheter i 20 länder runt om i världen och är idag en av världens främsta kvinnorättsorganisationer. Förutom att T-shirten stödjer denna otroligt viktiga organisation, så ger den pepp så fort man ser sig själv i spegeln i form av den spegelvända texten på T-shirten. Det kan man ju behöva ibland.. Åh jag kommer stolt att bära denna t-shirt i vår kan jag säga! KRAM!

Alla bilder av Emma Grann / Studio Femme

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..