ANNONS

HELLO YELLOW

/

Untitled collage (1)

Allt man behöver en grå och regnig måndag är lite färg! Jag lovar att det faktiskt hjälper och piggar upp! Åh vilken härlig helg jag haft – babyshower för min fina vän som har BF 1a januari och en massa massa mys med mina killar. I går var vi till och med och matade ankorna TVÅ gånger haha!
Idag är det babysim på schemat. Elliot tycker det är såååå kul, man ser på honom att han njuter när vi kliver ner i poolen. Han ser liksom så nöjd och stolt ut i vattnet. Sen i eftermiddag ska jag få yoga – har inte yogat hela helgen så jag längtar verkligen in i Bikramvärmen! KRAM!

Min fina jacka är från Indiska och ni hittar den HÄR!

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00