MIN PERSON

IMG_9201

Min Elliot. Tänk – han börjar bli så bestämd av sig. Han är så nyfiken och framåt och vill krypa/åla runt och hälsa på alla andra bebisar när vi är på sångstund. Han älskar mat. ÄLSKAR MAT! Speciellt gröt, sötpotatispuré och mosad banan. Han ler mot Sydney, min katt, varje gång han ser henne. Han älskar att mata ankorna. Han blir ALLTID glad när pappa kommer hem från jobbet. När jag säger ‘Elliot, ska vi läsa bok?’ så släpper han allt han har för sig och bara tittar på mig – läsa bok är det mysigaste han vet. Han älskar att bada och plaska och blir ofta arg när det är dags att gå upp från baljan.. Han blir mer och mer en liten person för varje dag som går. Min lilla person.

  1. Lisa skriver:

    Vad fint skrivet, en äkta kärleksförklaring ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..