DUNTÄCKE

 

Glad fredag kära ni! Är det bara jag eller känns det inte som om det var måndag igår?? Ibland tänker jag att jag ska spara en HEL vecka då jag inte gör några planer alls. Förutom att jag kanske går på yoga någon gång, men en hel vecka utan några måsten, utan några inbokade luncher, fikor, promenader, träffa den, fixa det, köpa det, utan några nya projekt (håller på att måla om hela köket vilket är rätt jobbigt med en 9 månaders som ska underhållas samtidigt).. etc. Bara göra exakt vad som faller mig (och Elliot) in när vi vaknat. Men det går inte jättebra med den planen.. Ibland blir jag stressad när jag ser alla prickar i min kalender i telefonen. Och mer kommer det nog bli nu när vi närmar oss jul. Hur gör du? Jag vet att vissa är bra på att ha en specifik dag i veckan där de bokar in egen tid.. Anyways, jag längtar efter julledighet, komma ner lite i varv och att Viktor ska vara ledig så vi är två med lillen på dagarna.
Oj, det här inlägget blev nu något helt annat än vad jag tänkt mig. Haha! Men det betyder nog bara att jag behövde ventilera lite..
Ok, det jag ville berätta var att om du ser ett svart duntäcke på promenad i stan så är det bara jag. Jag älskar att svepa in mig i denna magiska jacka från Didriksons. Bring it winter!! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..