ANNONS

KLADD PÅ MODERNA MUSEET

/

Först kommer en liten varning – här kommer väldigt mycket kladdiga bebisbilder! I torsdags var jag och Elliot och 9 andra mammor med deras bebisar på Moderna Museet för att först gå en visning på utställningen Mud Muses och sedan ”måla” med barnen i galleriet. Åh vi hade sett fram emot detta sååååå länge och det blev över förväntan. Kommer leva på denna dagen SÅÅ LÄNGE!
Som sagt började vi med en visning av Mud Muses – vagn och bebis tillåten! Vi stannade och tittade på ca. 4 konstverk som var intressanta även för de små. Sen – det roliga, det vi längtat efter, det vi såg mest fram emot, det spännande – MÅLA!!!!

111
Vi kom in i en stor sal med ett riktigt konstnärsgolv i trä, helt nerstänkt med färg och massor av målningar på väggarna. Redan där blev de små nyfikna.. Vi klädde av alla bebisar till blöjor och satte dom på en stor kanvas på golvet. Sen började guiden och hennes assistent hälla ut färgen.. Dagens målarfärg var bla. blåbärssylt, jordgubbssylt, mangopuré, päronpuré, blåbärspulver, torr spaghetti.. Ja men ni hör ju! På bilderna ovan ser ni Elliot, lite försiktig i början. ‘Hmmm kladd, vad ska jag göra med det..?’
Men det tog inte lång tid innan alla småttingar gick loss. Kladdade, smakade, rullade, plaskade i sylten..

Haha!! Elliot var i himlen kan man säga! Så nyfiken och lycklig. Han var SÅÅÅÅ kladdig, herregud. Men det visste man ju att de skulle bli.. men inte SÅ HÄR kladdig. Han njöt så av att stoppa händerna i munnen och smaka på alla söta sylter. 

222
Åh gud så roligt det var! Ni bara måste testa! Man kan ganska enkelt styra upp en privat grupp om man är ett gäng på 10 pers. Och nu undrar ni kanske – men hur tvättade man av dom??? Jo – det fanns en massa handfat så det var bara att sätta dom i ett och tvätta. Men jag kan säga att jag doftade sylt om mina händer och armar hela resten av dagen!

333
Nöjd och trött kille som ni ser! KRAM!

0
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00