TORRA VINTERHÄNDER

 

Det är samma visa varje år – jag få såååå torra händer såhär års.. Inte nog med att jag kommer ha kalla händer i typ 4 månader framöver men jag tycker det är så jobbigt att jag får så torra händer när det blir kallt ute. Ok, jag vill tipsa om två handkrämer som är extra bra just nu. Första är Akademiklinikens Pure Hand Creme och ni hittar den HÄR – den mjukgör huden, boostar huden med Vitamin C och även motverkar missfärgningar. Min andra ‘go to kräm’ är ju Weledas Skin Food. Ni vet ju att jag ääälskar Weledas produkter! Den här krämen är ganska tjock och väldigt dryg, den använder jag två tre gånger i veckan, lite som en inpackning när jag sa sova. Skin Food kan användas på hela kroppen. Ni hittar den HÄR!
Är jag inte jättetorr så använder jag min favorit från Aesop – en kroppslotion som doftar av apelsin, den är så härlig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..