HÖSTENS FÄRGER

 

Hej å hå!! Måndag igen och ny vecka! Måndagar är alltid full fart med Elliot då vi har babysim på förmiddagen sen brukar mormor ta Elliot en stund på em så jag kan få gå på yoga. Ska bli spännande att yoga idag nu när kroppen fått vila i tre dagar. Känner mig stark idag!!
Igår blev det en sväng på stan och jag och Elliot klädde oss i våra finaste höstfärger som ni ser haha! Våra varma jackor är från Didriksons och ni hittar min HÄR! Elliots fina jacka hittar ni HÄR! 
KRAM!

  1. Men brallorna då? Var?🎃

    1. Hej Marianne!

      Byxorna är från Carin Wester köpta på Åhlens för någon vecka sedan! KRAM

      1. OKTack!Ursnygga!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..