HÖSTFIKA

 

sön1
sön2
sön3
sön4

Igår följde jag och Elliot med min mamma till Bergianska trädgården för en höstfika. Så otroligt vackert där ute, det spelar liksom ingen roll vad det är för väder, allt är så vackert. Vi hade tur och fick lite sol efter fikat när vi tog en promenad. När hösten är såhär solig och mild är den ju helt magisk.
Visst har Elliot en gosig liten jumpsuit på sig? Den är i ull och så varm, han behöver knappt ha något mer på sig när han har den i sin åkpåse. Den är från Newbie och ni hittar den HÄR!
…Och på tal om gosigt – MIN KOFTA! Jag bor numera i den. Den är från favoriten Twist & Tango och ni hittar den HÄR! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..