EN HÄRLIG DAG!

 

sång1
sång2
sång3
sång4

Viiilken härlig dag la la la laaa la la la la laaa lalalaaaa.. Ja ni kan ju låten! Ibland har man bara en riktig ‘pang-dag’ som ger en SÅ mycket energi. Typ som idag.. Jag var såklart uppe och yogade tidigt i morse (dag 24 av 30 idag woop woop) sedan hade jag och Elliot date med Hanna och Emma och deras små på babysången i Gustaf Vasa Kyrka. Det har liksom blivit en aktivitet vi ser fram emot varje vecka, jag och Elliot alltså. Det är SÅ MYSIGT, vi dansar och sjunger och Elliot tycker det är jättekul. Han ålar sig runt på filtarna och tittar på alla andra bebisar.
Efter sångstunden gick vi till Urban Deli för en liten lunch, innan vi promenerade vidare i solen (som kom fram i ca 45 minuter yeey). Underbart att snacka om allt från hur man gör med mammadagar, amning, fördelning av hushållsarbete (BIG SUBJECT hehe), vagnar etc. Ja ni vet, girltalk 2.0 liksom.
KRAM fina ni, önskar er en magisk helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..