DAG 22 AV 30

 

Untitled collage (1)

PUH! Dag 22 avklarad! Känns bra – nu är det bara 8 dagar kvar, 8 pass kvar. Och sen då???.. Börjar redan känna att det kommer bli konstigt att inte ha utmaningen längre. Samtidigt lite skönt.
Hur mår jag? Jag mår toppen! Frisk trots att alla runt omkring mig är snuviga och hostar. Helt otroligt faktiskt, must be the yoga!! Jag är inte riktigt lika trött längre heller, tror det har att göra med att jag nu ser slutet på tunneln liksom. Så det är bara att KÖRA och kämpa på sista biten!
Hur känns kroppen? Jag börjar känna mig riktigt stark. Det är enklare att ta sig in i vissa poser, och jag kan hålla lugn andning igenom de tuffaste poserna. Och jag orkar mer. Jag orkar hålla poserna längre än vad jag gjorde när jag började utmaningen. Hmm.. sen är det ju det där med magen, jag har fortfarande ganska svårt med kontakten till magmusklerna. Men det kommer!
..Och den mentala biten? Åh jag känner mig så tacksam för allt yogan ger mig mentalt. Bland det största som Bikramyogan ger mig är kärlek till min kropp. Det blir liksom en ‘god cirkel’ av det hela. Jag ger min kropp kärlek i form av goda tankar om mig själv, och min kropp ger mina tankar stillhet och ödmjukhet. Kanske låter flummigt, men det är nog så jag skulle beskriva det bäst.
KRAM!

Åh hörni, visst har jag en cool Sport BH på bilderna? Den är så himla skön också, från Casall och ni hittar den HÄR! KRAM!

Innehåller köplänkar. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..