ANNONS

8 MÅNADER

/

DSCF3976

Kan inte fatta att min lille groda redan blivit 8 månader! Åh jag minns det som igår när vi kom hem med Elliot. Total lycka – och chock! Dessa månader har minst sagt varit väldigt turbulenta, jag har fått livets hårdaste käftsmäll (både på ett bra och dåligt sätt), när jag får frågan om hur det är att vara mamma brukar jag svara ‘ALLT’. Det är verkligen ALLT att vara mamma – upp och ner, två steg fram och fem steg bak, tårar och skratt, läskiga emotionella berg och dalbanor, kärlek och mer och mer kärlek i överflöd!! KRAM!

Om du är ny hit till min lilla blogg, så har du min förlossningsberättelse HÄR!

0
21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00