SNÖ & PENNY

 

ÄNTLIGEN! Igår fick jag både smaka glassen på SNÖ och träffa sötaste Penny! Jag och min fina vän Linnea gick för att ta en glass, det var en sån himla skön höstdag igår ju! Elliot sov som en stock i vagnen så vi satt länge och snackade om allt möjligt. Ganska roligt att Elliot och Penny är lika gamla, båda är nu 8 månader.
Idag har jag yogat (SURPRISE!!) – hehe, det var dag 17 idag, snart dag 20 och då är det bara nedförsbacke där ifrån. Åh jag ser fram emot helg, vill vila och yoga och gosa med Elliot! KRAM!
By the way – har du inte testat glassen på SNÖ på Odengatan så GÖR DET! Jag vet vart jag kommer hänga när jag är sötsugen från och med nu iaf..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..