ANNONS

WINTER IS COMING!

/

Elo1
Elo2

Jag vet inte om det kanske är lite väl tidigt, men nu åkte den i. Vår fina nya åkpåse från Elodie. Haha, nu har jag väntat tillräckligt länge och tycker ändå det börjar bli riktigt kyligt ute. Och jag tror Elliot höll med om att det var dags, åh så himla gött han ser ut att ha det i den.. Det var så mysigt att göra i ordning vagnen med en massa varmt och gosigt, för som vi alla vet – winter is coming..

Den fina åkpåsen hittar du HÄR! Hur fint är det inte att matcha med den HÄR mössan!? Jag har även med mig en stickad filt som alltid ligger i sköt-väskan och används när den behövs, den hittar du HÄR! Elliots leksaker, klämmisar, vattenflaska etc packar jag nu i hans fina miniryggsäck som du hittar HÄR!

KRAM!!
Innehåller köplänkar.

2
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00