TWIST-LUNCH

 

tt
Idag var jag och åt lunch med en favorit – fina Jaquelin som jobbar med Twist & Tango. Mormor tog hand om Elliot så jag kunde få gå på lunchen själv vilket var väldigt skönt om jag ska vara ärlig. Det är lite svårt att fokusera på annat när men har med sig lillen annars.. Efter lunchen fick jag en lite sneak peek av SS20 kollektionen som ni ser ovan. SÅ. MYCKET. FINT.
Sedan tog vi en titt på härliga höst-kollektionen som är i butik nu. Kan hända att en gosig stickad tröja fick följa med hem..

By the way, här har ni min absoluta favorit BH! Så härligt att kunna använda den nu igen efter amningen.. Ni hittar den HÄR!

Fick så mycket härlig energi av denna tjej idag kan ni tro!

sö
När jag sedan promenerade mot tunnelbanan gick jag förbi en mysig blomsterbutik och var bara tvungen att köpa med mig några ‘bomullstussar’ hem. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..