ANNONS

DAG 14 AV 30

/

Untitled collage (1)

Heej godingar!Här kommer update nr. 2! Ok, så det har nu gått två veckor, imorgon är jag halvvägs! Det känns bra – efter dag 15 brukar det bli liiiite lättare. Dag 11, 12, 13 och 14 har varit tuffa.. Uh jag är TRÖTT i kroppen och trött allmänt.. Elliot sover inte superbra som han brukar (tror det är för han är SÅÅ nära på att börja krypa nu) och dålig sömn har nästan alltid påverkat min practice.
Hur mår jag? Jag mår bra, men är TRÖTT! Sa jag att jag är TRÖTT!?? Haha.. tycker jag säger det hela tiden. Men det är ok, och det kommer bli bättre. Något heeeelt annat är att folk jag träffar (även Viktor och min familj) säger att jag ser pigg ut. Haha – it’s the yoga!
Hur känns kroppen? Öm.. Öm och trött den med. Jag skulle vilja lägga mig på ett massagebord någonstans och låta någon knåda i flera timmar. Jag har inte träningsvärk direkt men märker att mina muskler är sjukt trötta. Jag börjar känna mig mer vig vilket är skönt. Vissa poser har blivit aningen enklare..
…Och den mentala biten? Ärligt, det har nog tagit fram tills i förrgår innan jag känt mig helt närvarande mentalt på passen.. Det har varit väldigt mycket som snurrat i skallen under de första 12 passen och jag har haft svårt att vara helt DÄR på min matta. Jag har liksom tänkt på allllt annat än yogan. Men nu är jag där. Eller HÄR – en extremt stor skillnad och väldigt väldigt skönt.
Kämpar vidare! KRAM!!

0
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00