DAG 7 AV 30

 

Hej å hå!! Idag var dag 7 av 30. Puh, igår sa hon som höll passet att det finns en anledning till varför det kallas ’30-day CHALLENGE’, det är verkligen en utmaning. Vissa dagar är det lättare än andra. Det som är bra med att jag gjort denna utmaning innan är att jag vet att det svänger i hur man känner sig i kroppen och knoppen under denna månad..

Ok, så jag tänkte svara på lite frågor, och har du någon fråga om Bikramyoga som du vill att jag ska svara på så skriv den i kommentarerna nedan så svarar jag på min nästa yoga-update.
Hur mår jag? Jo bra, fortfarande taggad då det bara är början på utmaningen. Det är inte alltid lätt att få ihop dagarna med barnvakt och timing med Elliots aktiviteter men det löser sig, och jag är så enormt tacksam för min mamma som går promenader med lillen minst 4 ggr i veckan så jag kan få yoga!
Hur känns kroppen? Hmm.. det känns kan jag säga. Jag vet ju att ryggont är en följd av att man inte spänner magen och nu har jag hamnat där själv, jag har ju för fn inga magmuskler alls känns det som. När jag gör en sit-up känns det som om jag har ett stort hål i magen.
…Och den mentala biten? Jag ska vara ärlig, det är tufft. Jag är inte alls i närheten av där jag var i min yoga practice innan jag blev gravid och det är jobbigt för mig att ta in. ”Jag kan ju den här posen, varför ramlar jag bara ur!?”, ”jag har ju varit grym på den där posen, varför kan jag inte göra den nu!?”, ”varför orkar jag inte, varför kan jag inte, varför känns allt annorlunda!?”..
Jag är inte bäst på att vara snäll mot mig själv och jag jobbar hårt med det just nu. Men jag vet att om det är någonstans i denna värld där jag kan lära mig att vara just snäll mot mig själv så är det i yogasalen på min matta.
KRAM!

  1. Frida skriver:

    Kämpa Emma! Vad cool du är – jag har inte vågat mig på 30-dagars challengen än – kanske nästa gång! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..