30 DAGAR BIKRAM YOGA!

 

yog

OM JAG KÄNNER MIG PEPPAD!!!??? Jag är SÅ taggad, på onsdag börjar det, höstens 30 dagarsutmaning då man kör Bikram Yoga varje dag i 30 dagar. Det är precis vad jag behöver. Det kommer bli min 5e utmaning – men min första med barn haha! Jag har haft svårt för att komma igång med yoga igen sedan jag fick Elliot. Mycket som känts jobbigt rent kroppsmässigt, och sedan har jag blivit proffs på att använda mig av ”ursäkten” att jag inte har tid… Men nu jäklar!! Jag vet att ger jag mig in i utmaningen så kommer jag inte ge upp – och jag kommer känna mig som A MILLION DOLLARS både i kropp och psyke efteråt.
Dessutom jag jag nya och riktigt sköna yogakläder från Filippa K Soft Sport som jag nu ska inviga! De fina tightsen jag har på mig hittar du HÄR! Och HÄR hittar du den perfekta toppen. KRAM, E

 1. 30 dagar Bikram – underbart alldeles underbart fantastiskt!❤️

  1. Jaaaa det kommer bli superhärligt tror jag!
   Har du testat?? Kram!! <3

   1. Dessvärre inte.Finns inte där jag bor. En dröm jag har. Hope it will come true.

    1. Åh så synd! Du får prova när du kommer till Stockholm nästa gång! Kram, E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..