MINI POWER

 

minit

Måste ju bara visa min och Elliots andra matchy-matchy tröjor från Gina Tricots mini kollektion. Den här t-shirten har jag burit varje dag sedan jag hämtade ut paketet i måndags haha – blir inte jätte mycket fantasifulla outfits när man bara är hemma med Elliot, tur att den är riktigt snygg dårå!! Och att vi kan matcha!
Idag hade jag en mäklare på besök för att värdera lägenheten och han gav en komplimang om denna t-shirt. Han hade precis blivit pappa själv och ville köpa en till sin fru – hur gulligt!!? En riktigt bra present till en nybliven mammi, eller hur?!

Elliots tröja hittar ni HÄR, och HÄR hittar ni min! (Jag köpte den i stl L).

Haha, så här ser Elliot ut när han tycker vi fotat klart. GÄSP!!
Klicka på bilden nedan för att komma direkt till produkten:

Innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..