BLOMMIG VOLANG

 

timo1

Och så var dagen kommen, dagen då det blev för kallt för bara ben och sandaler! BUUHuhuuhuu!!! Ok, jag gillar hösen med meeeen jag är ju galen i klänning och kaftaner så hade ju gärna sett ut såhär hela året om. Men idag när solen sken så passade jag ändå på! By Timo är ett av mina favoritmärken när det kommer till klänningar – de har ALLTID så mycket vackert. Denna fina som jag har på bilden kan du hitta HÄR!
Jag har varit hemma några dagar med halsont, inte jätte lätt att inte pussa på Elliot, men idag mår jag så mycket bättre! Så himla skönt för imorgon ska vi på babysång på Stadsbiblioteket och hade inte velat ställa in det! Ser så mycket fram emot det, speciellt att se hur Elliot kommer reagera!

Innehåller köplänk. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..