GINA MINI!!

 

ginamini1
ginamini2
MINI POWER & POWER MOTHER! Jag tycker det är sååååå kul med ‘mini-kollektioner’, hur gulligt är det inte att matcha liksom? Jag och Elliot hakar såklart på trenden och här är en av våra matchy-matchy outfits. Gina Tricot släppte deras andra Mini kollektion med fina Margaux Dietz och hennes lille Arnold, kolla här vad mycket fint!
Här hittar du tröjorna vi har på oss på bilderna – Elliots tröja och min tröja. Jag bär stl L, för jag gillar när den är lite oversized. Hehe undrar vad Elliot kommer tycka om att matcha sin mamma när han blir lite äldre?.. Bäst att passa på NU! KRAM!
Klicka på bilderna nedan för att komma direkt till produkten:

Innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..