ZZZOVA

 

HERREGUD VAD SKÖNT!!!! Om ni följer mig på instagram så vet ni att jag varit på en weekend i Palma med min kära mammi. Utan bebis. Det var väldigt välbehövligt och SKÖNT! Åh jag har alltså fått sova tre hela nätter utan att behöva gå upp och stoppa in nappen, sjunga, vyscha, byta blöja, amma, mata.. Dessutom har jag nu slutat amma, men mer om det i ett annat inlägg!
Trotts att Elliot inte var med och rummet var tyst och svalt vaknade jag av mig själv säkert 2-4 ggr per natt.. Tror det liksom är inbyggt i min sömn nu och det kommer nog ta fler än tre nätter att vänja sig av vid det helt. Men att bara kunna vända sig om och somna om utan att behöva gå upp var helt uuuuunderbart! Det var länge sen jag kände mig såhär utvilad! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..