LYSANDE BATIK!

 

Allt man behöver en grå och lite kylig måndag är en lysande skjorta, haha! Ja men lite färg piggar ju upp!
Tänk – på torsdag flyger jag till Palma över helgen med min kära mor! Alltså jag har sett fram emot detta sen vi bokade resan i maj.. att få sova heeeelt ostört i tre nätter.. jag kan inte ens beskriva hur skönt det ska bli. Blir liksom tårögd och får gåshud på samma gång. Fatta, jag har inte sovit en hel natt på 8 månader nu. Puh!!

Hörni, här är lite fler glada batik-plagg som piggar upp. Bara att klicka på det plagget du gillar, check it out!

Innehåller köplänkar.

 1. Petra skriver:

  Vart köper jag skjortan du har på bilden

  1. Hej Petra,

   skjortan är från Ralph Lauren! Jag köpte den på rean på NK nu i somras.
   Kram, E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..