KALAS!

 

fest
fest2

Igår var vi på kalas! Min fina vän Megs’ dotter Harper fyllde hela ETT ÅR!! Hjälp vad tiden går fort! Det var så mysigt att fira henne i solen med tårta och sång, Elliot tyckte det var så spännande med alla barn som sprang runt – det var inte svårt att få honom att somna i vagnen sen kan jag säga haha!
Som vanligt så bara swishade helgen förbi och det är redan måndag IGEN.. Det märks att de flesta är tillbaks från semestern nu och att det börjar bli full fart igen – så kul tycker jag! Just nu ser jag sååå mycket fram emot nästa vecka när jag ska på en weekend till Palma med mamma (jaaa utan bebis i 4 dagar)!! Wow, hur ska det gå!!? KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..