ANNONS

PUMP IT UP!

/

Pump it up!!! När vi var på bröllop förra helgen var vi ganska många mamas som ammade och då behövde pumpa under kvällen. Ni kan tro vi hade kul när vi pumpade och snackade om allt kring amning och pumpning.. Det är så intressant att höra andras upplevelser och att få tips om allt möjligt. För mig fungerade pumpningen inte så bra i början, men blev lättare och lättare med tiden. Pumpning var förknippat med något negativt för mig, oftast behövde jag pumpa för att man skulle iväg och det var bara en stress, eller för att bunkra upp och frysa in mjölk hemma för att kunna åka iväg, eller för att öka mjölk-produktionen. Elliot har varit svår att amma senaste typ 6-7 veckorna.. (mer om det i ett annat inlägg) så jag har behövt pumpa för att mata honom med flaska. MEN – SÅ LYCKLIG ÄR JAG SOM FICK DENNA STUND MED ANDRA MAMAS SOM KUNDE RELATERA! Haha, och visst är vi fina i våra festliga klänningar och Medela pumpar!!? KRAM!

0
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00