NYA ELODIE

 

elo

Ett av mina favoritmärken när det kommer till bebis/barn accessoarer är Elodie! Elliot har massa gosiga filtar där ifrån, en som blivit hans snuttefilt. Han har även en superfin speldosa, mössa, vantar.. Ja, hehe de har ju sååååå mycket fint! Nu har Elodie uppdaterat sin grafiska profil, gjort om sin konceptbutik på Jakobsbergsgatan och precis släppt höstens underbara kollektion – ni bara måste kolla in den! Den HÄR åkpåsen är så gosig, tänk att matcha med den HÄR mössan!! KRAM!

Innehåller köplänkar.

  1. Elina skriver:

    Dina byxor, så fina. Var har du köpt dem? Älskar din blogg. Har också en son men är född i maj. Så roligt att läsa om ditt mammaliv. Kram

      1. Elina skriver:

        Tack va gulligt att di svarade!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..