SKULPTUR I PILANE

 

HEMMA IGEN!! Äntligen hemma – vi har haft en helt uuuunderbar semester på västkusten, två veckor hos vänner och familj som sedan avslutades med bröllop på Marstrand! Vår hemresa var en riktigt jobbig en.. Motorstopp och bogsering, spöregn och slutsålda tåg.. Nä fy. Så jag måste ändå säga att JÄKLAR vad skönt det är att vara hemma i vår lägenhet i Vasastan igen!!
Jag ville visa dessa bilder från en oförglömlig dag i Pilane på Tjörn. Det är en skulpturpark där de har olika konstnärer från hela världen som ställer ut skulpturer. Det var SÅ vackert. Alltså W O W!! Vissa skulpturer var helt magiska, vi gick runt i flera timmar och tittade och Elliot slumrade i Baby Björnen. Så mysigt. Ni kan läsa mer om parken HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..