ANNONS

BRÖLLOP PÅ MARSTRAND

/

Jag måste ju dela med mig av lite bilder från de magiska bröllopet mellan Viktors vän Stefan och hans fina Angelina! Vi lämnade Elliot hos Viktors syster på Tjörn och tog bilen till Marstrand där vi svirade om till klänning och kostym och tog färjan till Marstrands kyrka. Efter den otroligt vackra och känslosamma vigseln åkte vi en härlig båt-tur och kom sedan fram till ett gammalt båthus där middagen och festen tog plats. Åh det var en sån fin dag och kväll! Brudparet riktigt glittrade och det var SÅ SÅ SÅÅÅ mycket KÄRLEK!!! Herregud, jag vet inte om det har att göra med att man blivit mamma, men hjälp vad känslosam jag blivit – jag grät nog till ALLA talen, och då var det ganska många tal också.. Hehe!
Måste bara flika in att det var sååååå skönt att få sova i en fluffig hotellsäng UTAN BEBIS. Men sekunden vi satte oss för att äta frukost saknade jag lillen som en tok och ville bara hålla honom och känna hans doft!!!! KRAM!

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00