SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR..

 

p1
p2

Trotts att man kanske inte gör så mycket så går dagarna så fort här.. Igår lagade Viktor paella och vi hade en trevlig middag med grannar och familj! Vad tycker ni om min bild på Viktor när han dyker? Blev ganska nöjd själv med den hehe! Nu har han badat typ varje dag, och jag bara står och tittar på (eller fotar)!! Jo, men lovar att det kommer bli iaf. ETT dopp på västkusten i år.
Hörni, IDAG SKA JAG RULLA UT MIN YOGAMATTA! Yes, känns ganska skönt att säga det högt (eller skriva det i stora bokstäver).. det har tyvärr inte blivit mycket yoga alls denna semester. Kanske taskigt att skylla det på Elliot.. men.. när han väl sover så vill jag 1. vila själv, 2. dricka mer kaffe, 3. kanske ta en dusch och tvätta håret, 4. kolla mail/blogga/instagram… Jag vill även göra grejer som måla naglarna, SOVA, sola, läsa, lyssna på sommarpratarna, och YOGA! Nä så jag hinner liksom inte. Och tyvärr hinner jag oftast bara en av the above när han väl somnat.
Både på Spanien-semestern och nu har jag packat ner en bok jag gärna vill läsa, samt tagit med min yogamatta.. men sen har jag bara packat upp dom hemma igen utan att ens ha öppnat boken eller rullat ut mattan. Så vi hörs sen – för nu ska jag yoga! KRAM!

 1. Sara skriver:

  Mm så gott det ser ut! Så häftig bild på Viktor, tycker verkligen du ska ta ett dopp. Härligt med sensommarbad. 😊

  1. Hej Sara, Åh vad glad jag blir att du gillar bilden, hehe tycker själv den blev häftig. Yes – nu har jag äääntligen tagit mig mitt dopp på västkusten (badkruka som man är..)

   KRAM!

 2. Maja skriver:

  Hej Emma, tack för härlig inspo! Undrar så var den fina klänningen är från…?

  1. Hej Maja,

   Tack själv! 🙂 Min klänning är från det danska märket MASAI, men från förra året.
   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..