HEJ FRÅN DRAGSMARK

 

IMG_4207
drags
sommar

Hej hej hallå från Dragsmark! Vi kom hit i söndags och har haft några härliga dagar, det har inte varit jättemycket sol men det är fortfarande varmt i luften så vi passar på att gå promenader, grilla, och bada.. Hehe, eller Viktor har badat, inte jag. Yes, badkruka men helt fine med det! Här är lite bilder från en skön kvällspromenad. Alltså, måste bara säga det, denna sele från Babybjörn har verkligen varit vår räddning i många stunder. Elliot älskar den, vi älskar den! Vill alltid att han ska vara såhär liten så han passar att bära i den, så mysigt! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..