ANNONS

HEJ FRÅN BORÅS

/

IMG_3845 (2)
scrunchie
b
IMG_3929
IMG_3945
IMG_3993
b2
IMG_4014
IMG_4024

Hej från Borås! I fredags kväll körde vi till Borås, vi ska på en liten västkust-turné och hälsa på Viktors vänner och familj. Vi började med två nätter i Borås. Bilresan gick ju superbra med lillen, han fick middag (gröt) innan vi satte honom i bilen och det tog nästan hela 7 minuter tills han somnade, sen sov han heeeeeeela vägen. Haha, bra timing! Det har varit full fart och så kul att träffa Viktors nära vänner och hans bror med familj – Elliots kusiner. Varmt och soligt, grillmiddag, ljumna kvällar, blåbärspaj och spring i vattenspridaren. Otroligt mysigt! Nu ska vi vidare till Dragsmark! KRAM

0
16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00